Baskan Odakir Açiklamasi 'Allah Bir Daha Ser Odaklarina Firsat Veermesin'

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi (KESOB) Baskani Seyhi Odakir, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Odakir mesajinda, “Allah bir daha böyle acilar yasatmasin, ser odaklarina firsat vermesin” dedi.

Baskan Odakir Açiklamasi 'Allah Bir Daha Ser Odaklarina Firsat Veermesin'
KESOB Baskani Seyhi Odakir, 15 Temmuz 2016 tarihinde karanlik odaklarca desteklenen FETÖ’cü darbecilerin milli iradeyi, demokrasiyi hiçe saydigini, darbecilerin ülkenin ve milletin huzur ve güvenligini tehdit ettigini dile getirdi. Odakir, bu tehdit karsisinda Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde darbeye karsilik vererek esine az rastlanir bir durus sergiledigini ifade etti.

“Allah darbeye karsi koyan herkesten razi olsun”

Baskan Odakir mesajinda su ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz 2016’da FETÖ’cü darbeciler ülkemize ihanet etti. Milletin silahlarini millete çevirdi, 251 vatandasimizin canina kast ederek sehit etti. O gece millet, bir oldu, iri oldu ve diri oldu darbecileri durdurdu. Devlet ve millet kaynasmasi neticesinde darbe durduruldu, hainlerin planlari alt üst oldu ve ülkenin bekasina uzanan el kirildi. Her yastan ve her kesimden insanimizin devletiyle birlikte sergiledigi direnis, ülkeyi uçurumun kenarindan aldi. Allah bir daha böyle karanlik günler göstermesin. Türk millet tarihinde sanli zaferlere imza atmistir. Vatanina göz dikeni adeta ezmistir. Birligine ve bekasina uzanacak her ele ‘dur’ demesini bilmistir. Necip Türk milleti o gece de ayni tutumu göstererek, ülkeyi karanliktan kurtarmis ve demokrasiye, vatan sahip çikmistir. Allah darbeye karsi koyan herkesten razi olsun. Bu ülke bizim, bu memleket bizim. Dün oldugu gibi bugün ve yarin da darbelere karsiyiz. Millete uzanan namlulara karsiyiz. Bu duygu ve düsüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, sehit olan, gazi olan ve su an dimdik ayakta duran milletimize minnet duyuyor, yürekten tesekkürlerimi sunuyorum.”
Kaynak: İHA