Agaca Çarpan Motosiklet Sürücüsü Hayatini Kaybetti

Bursa’da sürücüsünün kontrolünden çikan motosiklet agaca çarpti. 150 metre savrulan motosikletin 27 yasindaki sürücüsü, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Agaca Çarpan Motosiklet Sürücüsü Hayatini Kaybetti
Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Sirameseler mevkii Izmir Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Emir Maral (27), idaresindeki 16 ARD 814 plakali motosikletle seyir halindeyken bir anda kontrolünü kaybetti. Kaldirima çarpip savrulan motosiklet agaca vurdu. Kazanin etkisiyle 150 metre savrulan motosikletin sürücüsü için çevredekiler yardima kosarken, durum da 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbar üzerine gelen polis ekipleri baska bir kazaya sebebiyet vermemek için çevrede güvenlik önlemi alirken, saglik ekipleri yaraliya müdahale etti. Saglik ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldirilan 27 yasindaki Maral, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Gencin cenazesi otopsi raporu için Adli Tip Morguna kaldirilirken, yakinlari da kurum önünde gözyaslarina boguldu.

Polis ekiplerinin olayla ilgili baslattigi tahkikat devam ediyor.
Kaynak: İHA