Yalova'daki Uyusturucu Operasyonlarinda 7 Tutuklama

Yalova’da düzenlenen uyusturucu operasyonlarinda gözaltina alinan 17 kisiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova'daki Uyusturucu Operasyonlarinda 7 Tutuklama


Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Istanbul illinden temin ettikleri uyusturuculari Yalova ve çevre illerde sokak düzeyinde ticaretini yapacaklarini tespit ettigi 7 süpheli takibe alindi. Süphelilerin içinde bulundugu 10 ve 16 plakali araçlar Altinova-Yalova kara yolu üzerinde durduruldu. Narkotik maddeler arama köpegi Zeytin esliginde yapilan aramalarda iki aracin çesitli yerlerinde saklanmis vaziyette toplam 393 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltina alinan süphelilerden V.I., N.A., K.A., E.S.C. ve F.Y. çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diger iki süpheli H.S. ve F.A.’nin ise emniyetteki islemleri devam ediyor.

Polisin diger bir çalismasinda ise uyusturucu ticareti yapmak suçundan 11 yil 15 gün kesinlesmis hapis cezasi olan S.O. ve yine 8 yil 2 ay kesinlesmis cezasi bulunan A.T. de yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Öte yandan sokak saticilarindan kullanmak için uyusturucu madde satin aldiklari tespiti edilen 4 kisi hakkinda adli islem gerçeklestirilirken sahislarin üzerlerinden 32 gram skunk, 5.46 gram metamfetamin, 2.56 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Polis ayrica haklarinda çikartilan uyusturucu madde suçlarindan yakalama karari çikan A.S., M.S., I.A., Y.A. ve K.E.’de gözaltina alinarak adli makamlara teslim edildi.
Kaynak: İHA