Muslu Ögrenciler 'Sana Emanet' Çevrimiçi Bilgi Yarismasinda Dereceye Girdi

Ensar Vakfi Genel Merkezi tarafindan düzenlenen ve Hazreti Peygamber’in güzel ahlaki ile Islam inanç esaslarini konu alan “Sana Emanet” baslikli çevrimiçi bilgi yarismasinda dereceye giren Muslu ögrenciler ödüllerini aldi.

Muslu Ögrenciler 'Sana Emanet' Çevrimiçi Bilgi Yarismasinda Dereceye Girdi
Ensar Vakfi, her yil oldugu gibi bu yilda internet üzerinden Hazreti Peygamber’in güzel ahlaki ve Islam inanç esaslarini konu alan "Sana Emanet" basligi altinda çevrimiçi bilgi yarismasi düzenledi.

Türkiye geneli düzenlenen ve yaklasik 62 bin ögrencinin katildigi yarismada, Mus’tan da bin 653 ögrenci ter döktü. 62 bin ögrenci arasinda basari kaydederek dereceye giren Muslu 7 ögrenci için Ensar Vakfi Mus Subesi’nde ödül takdim programi düzenlendi.

Programda basarili ögrencilerle bir araya gelen Vakfin Mus Sube Baskani Seyhmus Yentür, ögrencileri tebrik etti. Mus’ta sinava katilan bin 653 ögrenciden 7 ögrencinin dereceye girdigini ifade eden Yentür, "Genel merkezimizin Türkiye geneli düzenlemis oldugu ‘Sana Emanetim’ yarismasina yaklasik 62 bin ögrenci katilim sagladi. Mus’ta ise bin 653 ögrencimiz bu sinavda yarismisti ve 7 ögrencimiz Türkiye genelinde dereceye girdi. Bugün bu kardeslerimizle bir araya gelerek, ödüllerini kendilerine takdim ettik. Bu yarismada ter döken ögrencilerimizden rabbim binlerce kez razi olsun. Bu çocuklarimizin ter döken ellerinden öpüyorum. Efendimizin böyle konu edildigi yarismada yarismanin çok kiymetli oldugunu biliyoruz. Emek veren velilerimize ve tesvik eden ögretmenlerimize, yöneticilerimize, egitim camiasina sükranlarimi arz ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA