Istinye Park AVM'de Korkunç Olay Açiklamasi Çamasir Ipiyle Asili Bulundu

Sariyer’de bulunan Istinye Park AVM’nin otopark bölümündeki temizlik odasinda 52 yasindaki temizlik personeli adam, çamasir ipiyle boruya asilmis halde ölü bulundu. Evli ve 1 çocuk babasi olan adamin cenazesi Adli Tip Kurumu morguna kaldirilirken, polis olayla ilgili inceleme baslatti.

Istinye Park AVM'de Korkunç Olay Açiklamasi Çamasir Ipiyle Asili Bulundu
Olay, dün saat 11.30 siralarinda Sariyer’de bulunan Istinye Park AVM’nin otoparkinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde evli ve 1 çocuk babasi olan 52 yasindaki Ahmet Bekkaya’nin vardiyaya gelmedigini fark eden kadin sefi M.I. temizlik odasina gitti. Odaya girdiginde gördügü manzara karsisinda soke olan kadin, Bekkaya’nin çamasir ipiyle boruya asili halde hareketsiz durdugunu gördü. Bunun üzerine kadin AVM yönetimine bilgi verdi. AVM’nin doktorlarinin yaptigi kontrollerde, Bekkaya’nin hayatini kaybettigi belirlendi.

Çamasir ipiyle boruya asilmis halde bulundu

Olayin ardindan ihbar üzerine AVM’ye polis, saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerinin tetkikler sonrasinda olay yeri inceleme ve Cumhuriyet savcisi da inceleme yapti. Daha sonra Bekkaya’nin cansiz bedeni cenaze araciyla kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bahçelievler Yenibosna’daki Adli Tip Kurumu Baskanligi morguna kaldirildi. Öte yandan Bekkaya’nin son olarak sabah saatlerinde is arkadasi S.K. ile görüstügü ve temizlik odasina girip bir daha çikmadigi tespit edildi.

Polis olayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA