Beyoglu'nda Çocuklar Portatif Yüzme Havuzlarinda Yazin Tadini Çikariyor

Beyoglu Belediyesi tarafindan okullarin bahçelerine kurulan portatif yüzme havuzlari, sicaktan bunalan çocuklarin en büyük eglence kaynagi oldu. Uzman antrenörler esliginde yüzme ögrenen çocuklar ayni zamanda serin suyun tadini çikariyor.

Beyoglu'nda Çocuklar Portatif Yüzme Havuzlarinda Yazin Tadini Çikariyor
Beyoglu’nda her yil yaz aylarinin baslamasiyla birlikte okullarin bahçelerinde kurulan Portatif Yüzme Havuzlari bu yil da çocuklarla bulustu. Beyoglu Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanligi isbirliginde hayata geçirilen proje kapsaminda kurulan havuzlar bu yil Piripasa Ilkokulu ve Ortaokulu, Orbay Ilk ve Ortaokulu ile Güner Akin Anadolu Imam Hatip Lisesi bahçelerinde konumlandirildi. “Beyoglu’nda Yüzme Bilmeyen Kalmasin” sloganiyla kurulan havuzlarda 7-11 yas arasindaki çocuklara uzman antrenörler tarafindan yüzme egitimi veriliyor.

Çocuklar eglenerek yüzme ögreniyor

“Beyoglu’nda Yüzme Bilmeyen Kalmasin” sloganiyla kurulan yaz havuzlarina kayit yaptiran çocuklar sicak havada serin suyun tadini çikariyor. Ögrencilerin yaz havuzlari egitimlerine katilabilmeleri için gerekli olan tahliller de Beyoglu Belediyesi tarafindan ücretsiz olarak yaptiriliyor. Haftanin alti günü hizmet veren yaz havuzlari ile çocuklarin saglikli, zinde ve teknoloji bagimliligina kapilmadan hareket dolu bir yaz geçirmelerinin saglanmasi hedefleniyor.
Kaynak: İHA