Beyaz Saray'da Kokainin Nereden Geldigine Yönelik Ipucuna Rastlanmadi

ABD Gizli Servisi, Beyaz Saray’da bulunan kokainin nereden geldigine yönelik herhangi bir ipucuna rastlamadiklarini açikladi.

Beyaz Saray'da Kokainin Nereden Geldigine Yönelik Ipucuna Rastlanmadi
Beyaz Saray’da 2 Temmuz’da tespit edilen kokain ile ilgili sorusturma tamamlandi. ABD Gizli Servisi tarafindan yapilan açiklamada, FBI’da yapilan suç laboratuvarinda incelemelere ragmen parmak izi veya DNA bulunamadigi ,bölgenin güvenlik kamerasi görüntülerinde bir süphelinin teshis edilemedigi ve kokainin binaya kimin getirdigine yönelik bir ipucuna rastlanmadigi ifade edildi.

Açiklamada sorusturmanin tamamlandigi belirtilerek, “Fiziksel kanit olmadan, sorusturma, kokainin kesfedildigi giristen geçen yüzlerce kisi arasindan bir kisiyi seçemeyecektir“ denildi.

Beyaz Saray’in Bati kanadi girisinde bir torbanin içinde 2 Temmuz’da süpheli bir madde bulunmus, bu maddenin kokain olduguna yönelik iddialar ortaya atilmisti. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean- Pierre geçtigimiz Pazar günü yaptigi açiklamada, Beyaz Saray’da kokainin bulundugunu dogrulayarak, "Kokainin bulundugu yer, birçok Bati Kanadi ziyaretçisinin geldigi ve yogun bir sekilde ziyaret edilen bir alan" demisti.
Kaynak: İHA