Baskan Süer, TOBB Dogu Anadolu Bölgesi Delegesi Seçildi

Van Ticaret Borsasi (VANTB) Baskani Nayif Süer, TOBB Emekli Sandigi Dogu Anadolu Bölgesi Tesekkül Delegesi seçildi.

Baskan Süer, TOBB Dogu Anadolu Bölgesi Delegesi Seçildi
Türkiye Odalar ev Borsalar Birligi (TOBB)TOBB Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandigi Vakfi Dogu Anadolu Tesekkül ve Üye Delegeleri Seçimi, Elazig Ticaret ve Sanayi Odasi’nda yapildi. Dogu Anadolu Bölgesi’ndeki illerden gelen oda ve borsa baskanlari ile yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterler ve adaylar seçime katildi.

Seçim sonrasi konusan Baskan Süer, “TOBB bünyesinde ülkemize hizmet vermekten son derece mutluyuz. Üyelerimize sundugumuz hizmet yolunda emek verdigimiz çalisma arkadaslarimizin bagli oldugu TOBB Emekli Sandigi’nda bulunmak bizler için önemlidir. TOBB Emekli Sandigi Dogu Anadolu Bölgesi Tesekkül Delegesi ve Van Ticaret Borsasi olarak önümüzdeki dönemlerde yapilacak toplantilarda görüs ve önerilerimizi sunacagiz. Seçimimizin bölgemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum. Ülkemizin kalkinmasinda önemli bir rol oynayan TOBB’u yöneten Genel Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu öncülügünde, üyelerimize hizmet vermeyi sürdürecegiz. Türkiye’mize yön veren büyük camiamiz adina, Genel Baskanimiz Hisarciklioglu’na çok tesekkür ediyorum. Öncelikle bizlere ev sahipligi yapan Elazig Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Idris Alan’a, bölge oda ve borsa baskanlarimiza, bölge oda ve borsa meclis baskanlarimiza, yönetim kurulu üyelerine, genel sekreterlere, tüm katilimcilara ve teveccüh gösterip bize oy verenlere tesekkür ediyorum. Beni bu göreve layik gören, Dogu Anadolu Bölgesi oda ve borsa baskanlarim ile oda ve borsa meclis baskanlarima sükranlarimi sunuyorum. Hep birlikte basaracagimiza inaniyorum, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Yapilan seçim sonucunda tesekkül delegeligine VANTB Baskani Nayif Süer ve Pasinler TSO Baskani Aydin Tasbasi, üye delegeliklerine Bitlis TSO Genel Sekreteri Burhan ve Erzincan TSO Genel Sekreteri Vesile Sule Arslan seçildi.
Kaynak: İHA