Agri'da Okul Yöneticileri Çikardiklari Kitabi Milli Egitim Müdürü Kökrek'e Hediye Etti

Agri Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, Hamur Ilçe Milli Egitim Müdürü Kaya Karakoç ve “Ani Kumbarasi” isimli kitabin yazarlarindan olan okul yöneticilerini makaminda konuk etti.

Agri'da Okul Yöneticileri Çikardiklari Kitabi Milli Egitim Müdürü Kökrek'e Hediye Etti
Agri’nin Hamur ilçesinde önceden görev yapan ve suan görevde olan okul idarecilerinden olusan 18 kisi bir araya gelerek kendi anilardan olusan “Ani Kumbarasi” isimli kitabi çikartti. Hamur Ilçe Milli Egitim Müdürü Kaya Karakoç, kitap yazarlarindan Hamur Çok Programli Anadolu Lisesi Müdürü Aysun Tasdemir, Kiliç Ilkokulu-Ortaokulu Müdürü Suat Belgin, Adimova Ilkokulu Müdürü Fevzi Dursun, Adimova Ilkokulu Müdür Yardimcisi Abdullah Tasdemir ile birlikte Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek’i makaminda ziyaret ederek çikardiklari kitabi hediye etti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, okul idarecilerinin anilarindan böyle anlamli bir kitap çikarmasindan dolayi mutluluk duydugunu, her zaman meslektaslarinin yaninda oldugunu belirten Kökrek, “Ülkemizin aydinlik gelecegini ögretmenlerimizin alin terinde görüyoruz. Ögretmenlerimiz, güzeli ve her alanda yenilesmeyi savunan, milli birligimizin, beraberligimizin, gelecegimizin teminati çocuklarimizi büyük bir sabir ve özveri ile yetistiren, gelecegimizin dönüsüm mimarlaridir” dedi.

Ögretmenlik mesleginin bir sanatkarlik oldugunu kaydeden Kökrek, ziyaretten dolayi misafirlerine tesekkür etti. Daha sonra misafirleri ile bir süre görüsen Kökrek, çikardiklari kitap hakkinda okul yöneticilerinden bilgi aldi.
Kaynak: İHA