Imam Hatip Lisesi Ögrencileri Hünerlerini Sergiledi

Bursa’nin Nilüfer ilçesindeki imam hatip okullari, Nilüfer Anadolu Imam Hatip Lisesi ev sahipliginde düzenlenen Imam Hatip Okullari senliklerinde kabiliyetlerini ortaya koyup projelerini sergiledi.

Imam Hatip Lisesi Ögrencileri Hünerlerini Sergiledi
Bursa’nin Nilüfer ilçesindeki egitim veren 12 imam hatip lisesi ve ortaokulu, Nilüfer Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte açtiklari 18 stantla projelerini görücüye çikardi. Sanattan spora, teknolojiden kabiliyete kadar birçok etkinlik katilimcilara sunuldu. Ilk defa düzenlenen imam hatip okullari arasindaki bu etkinlik büyük begeni topladi. Etkinlikte, bilegine güvenen gençler bilek güresine tutunurken, kiz kemankesler ise yaylarini gererek hedefe kitlendi. Hat ve ebru standinda da hünerlerini sergileyen ögrenciler, kurulan sahnede de ilahi ve türkü söyleme firsati buldu. Bazi ögrencilerin ise getirdigi yiyecekler ise kisa sürede tükendi.

Nilüfer Anadolu Imam Hatip Lisesi Okul Müdürü Abdulkadir Çinar, “Okullarin kaynasmasi ve ögrencilerin bir biriyle tanismasinin yani sira, ögrencilerin yeteneklerini sergilerken eglendikleri bir etkinlik oldu. Gelecek yillarda da daha güzelleriyle bu etkinlikleri devam ettirmeyi düsünüyoruz” dedi.

Gerçeklestirilen etkinliklerde basarili olan ögrenciler ise, çesitli hediyelerle ödüllendirildi.
Kaynak: İHA