GKV Ilkokulu'nda Mezuniyet Balosu

2022-2023 egitim ögretim yilinda ilkokuldan mezun olan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Ilkokulu ögrencileri için GKV egitim kampüsünde düzenlenen muhtesem baloda ögrenciler gönüllerince eglenirken bir üst sinifa geçmenin mutlulugunu yasadilar.

GKV Ilkokulu'nda Mezuniyet Balosu
Gaziantep Kolej Vakfi Özel Ilkokulu 2022-2023 egitim ögretim yili 4. sinif ögrencileri, GKV Özel Okullari egitim kampüsünde düzenlenen görkemli baloda doyasiya eglendi. GKV’li okul yöneticileri, ögrenci velileri, ögretmenler ve ögrencilerin katildigi balo, mezun ögrencilerin takdim seremonisiyle basladi.

Ardindan ögrencilerin sergiledigi muhtesem vals gösterisiyle devam etti. Gurur, hüzün ve coskunun kucaklastigi balo, canli müzikle devam etti. GKV çatisi altinda anaokulu ve ilkokul egitimlerini tamamlayip Gaziantep Kolej Vakfi Özel Ortaokuluna adim atacak olan ögrenciler için hazirlanan veda pastasi kesilirken duygulu anlar yasadi. Düzenlenen baloda mezun olan ögrencileri hayata ve gelecege hazirlayan yönetici ve ögretmenlere günün anisina birer tesekkür çiçegi takdim edilerek hatira fotograflari çektirildi.
Kaynak: İHA