TOGÜ'de Ingilizce Ögrenim Çalistayi Basladi

Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi Yabanci Dil Olarak Ingilizce Ögretimi Çalistayi ve Ögretmen Atölyelerinin açilisi gerçeklestirildi.

TOGÜ'de Ingilizce Ögrenim Çalistayi Basladi
Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi Egitim Fakültesi ve Il Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile düzenlen Yabanci Dil Olarak Ingilizce Ögretimi Çalistayi ve Ögretmen Atölyelerinin açilisi gerçeklestirildi.

Açilisa Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Erdal Senocak, Il Milli Egitim Müdürü Ahmet Özdemir, müdür yardimcilari, akademisyenler ve ögretmenler katildi.

Yabanci Dil Olarak Ingilizce Ögretimi Çalistayi ve Ögretmen Atölyeleri 2 gün boyunca devam edecek.

Il Milli Egitim Müdürü Ahmet Özdemir ülkelerin en önemli faaliyet alaninin egitim oldugunu ve ögretmenlerin kendini gelistirmesini çok önemsedigini belirterek, "Tokat Gaziosmanpasa Üniversitesi ile isbirliklerimizi yayginlastirdik. Bu isbirliklerinin oldukça anlamli oldugunu düsünüyoruz. Çalistay çerçevesinde ortaya konacak çözüm önerileri büyük önem arz etmektedir. Buradan çikan sonuçlarin yabanci dil egitimine ve ögrencilere yüksek katki saglayacak. Isbirliklerinden dolayi Üniversitemize tesekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Erdal Senocak Egitim Fakültesi bünyesinde alaninda uzman çok iyi arastirmacilarin bulundugunu belirterek, "Il Milli Egitim Müdürlügü ile birçok konuda isbirliklerinin yapiyoruz. Milli Egitim Camiasina katkida bulunmaya istekli sekilde hareket ediyoruz. Milli Egitimden gelen öneriler çerçevesinde bilimsel arastirmalar yapiliyor. Isbirliklerimiz artarak devam edecek. Katkilarindan ve katilimlarindan dolayi Il Milli Egitim Müdür ve Müdür yardimcilarina ve ögretmenlerimize tesekkürlerimi sunuyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA