Milli Egitim Danisma Komisyonu Sene Sonu Toplantisi Yapildi

Erzincan Il Milli Egitim Müdürlügü “Milli Egitim Danisma Komisyonu” sene sonu toplantisi gerçeklestirildi.

Milli Egitim Danisma Komisyonu Sene Sonu Toplantisi Yapildi
Millî Egitim Bakanligi Il ve Ilçe Milli Egitim Müdürlükleri yönetmeliginin 24. maddesi geregince; egitim ögretim hizmetlerinin il düzeyinde karsilasilan sorunlari hakkinda, milli egitimin genel niyet ve temel ilkeleri istikametinde çözüm önerilerinin hazirlanmasi için Il Millî Egitim Müdür Vekili Murat Demir baskanliginda Erzincan Belediye Baskan Yardimcisi, Il Milli Egitim Müdürlügü yöneticileri, sendika ve oda yetkilileri, okul yöneticileri, ögretmenler, veliler ve ögrencilerin katilimiyla Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlügü (BILSEM) toplanti salonunda “Il Millî Egitim Danisma Komisyonu” sene sonu toplantisi yapildi.

Toplanti Il Millî Egitim Müdür Vekili Murat Demir’in gündem maddeleri istikametinde Erzincan’daki egitim ögretim faaliyetleriyle ilgili degerlendirmesi ve il genelinde devam eden, yapilmasi planlanan projelerin sunumu ile devam etti.

Yapilan toplantida mevcut durum analizi, basarili olunan alanlar, iyilestirme yapilmasi gereken alanlar, egitim ve ögretim hizmetlerinin il düzeyinde sürdürülmesinde karsilasilan sorunlar ve çözüm önerileri ele alindi.
Kaynak: İHA