Kibris Kanyonu'nda Çevre Haftasi'nda Temizlik Yapildi

Mamak Belediyesi ve Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü personeli, Kibris Kanyonu’nda düzenlenen “Su Kaynaklari Çevresi Temizleme” etkinligine katildi.

Kibris Kanyonu'nda Çevre Haftasi'nda Temizlik Yapildi
Çevre Haftasi çerçevesinde Mamak’ta çesitli etkinlikler düzenlendi.

Essiz güzelligi, el degmemis dogasi ve kendine özgü endemik bitki çesitliligi ile korunan alanlar statüsünde olan Kibris Kanyonu’nda da Mamak Belediyesi ve Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü personeli mintika temizligi yapti. Atiklar, çöpler toplanarak, su kaynaklarinin temizlenmesi gerektigine dikkat çekildi.

Etkinlige Mamak Belediyesi ve Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü personeli ile Mamak Belediye Baskan Yardimcisi Abdurrahman Keles de katildi.



“Kibris Kanyonu’muz dogaseverleri bekliyor”

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Kibris Kanyonu’nun Ankara’nin kesfedilmeyi bekleyen özel yerlerinden biri olduguna dikkat çekerek, “Bu yaz tüm doga severleri, Kibris Kanyonumuza davet ediyoruz. Mamak’ta yesilin her tonunu barindiran kanyonumuzu kesfetmekten mutlu olacaksiniz. Tabii önemli olan bu güzel dogayi, çevreyi muhafaza etmek. Ben simdiden kanyonumuzu ziyaret edecek vatandaslarimizdan çevre hassasiyeti konusunda duyarli olmalarini istiyorum. Unutmayalim ki bu doga, bu güzel çevre hepimiz için var” dedi.

Kaynak: İHA