Beysehir'de Özel Ögrenciler El Emeklerini Sergiledi

Konya’nin Beysehir ilçesinde, özel ögrencilerin egitim yili içerisinde yaptigi çalismalar sergilenerek hayrina satisa sunuldu.

Beysehir'de Özel Ögrenciler El Emeklerini Sergiledi
Beysehir Kamil Akkanat Özel Egitim Uygulama Okulu’nda 2022-2023 egitim sonuna gelinmesiyle birlikte yil sonu sergisi ve hayrina satis etkinligi düzenlendi.

Bu yil 6’incisi düzenlenen etkinligin açilisinda konusan okulun el sanatlari ögretmeni Esma Cevizci, özel ögrencilerin egitim yili içerisindeki çalismalarin yil sonu sergisi ve hayrina satis ile gözler önüne serildigini belirterek, destek veren herkese tesekkür etti.

Okulun resim ögretmeni Melike Öncü ise, sergi ve hayrina satista sunulan çalismalarin özel ögrencilerin ögretmenleri nezaretinde olusturdugu eserler oldugunu belirterek, “Burada kapi süslerimiz, anahtarliklarimiz var. Çocuklarimizin boyadigi ve bizlerin de alçiyla döktügü çalismalar var. Seramik atölyesinde seramik bardaklarimiz var. Ayrica velilerimizin yaptigi giysi ve çantalar da yer aliyor” diye konustu.

Konusmalarin ardindan sergi ve hayrina satis etkinliginin açilisi gerçeklestirilirken, protokol üyeleri ürünlerin satisa sunuldugu sergiyi gezdi. Programa, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Muhsin Baskaya, Ilçe Milli Egitim Müdürü Musa Konuk, Ilçe Müftüsü Veysel Kükrek, Kamil Akkanat Özel Egitim Uygulama Okulu Müdürü Mehmet Örk, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluslarinin baskan ve temsilcileri, vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA