Mamak'ta Yil Sonu Sergilerine Vatandaslardan Yogun Ilgi

Mamak Belediyesi Segmen Konagi Bilim Sanat Merkezi ve Safaktepe Aile Merkezi’nin yil sonu sergilerine vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Mamak'ta Yil Sonu Sergilerine Vatandaslardan Yogun Ilgi
Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Mamak’ta 19 aile merkezinin yil sonu sergilerine katilmaya devam ediyor. Baskan Köse, bu kez Segmen Konagi Bilim Sanat Merkezi ve Safaktepe Aile Merkezi’nin yil sonu sergisinin açilisini yapti. Daha sonra sergiyi gezen Baskan Köse, hanimlari emeklerinden dolayi kutladi.

“Kadinlarimizin potansiyel yetenekleri ve sanatçi yönü ortaya çikiyor”

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla da yeni egitim ögretim döneminde de Mamakli hanimlari aile merkezlerine davet etti. Köse, resmi sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Her biri sanatçiya dönüsen kiymetli Mamakli kadinlarin eserlerinin sergilendigi programa katildik. Kadinlarin sosyallesmelerine de imkan saglayan aile merkezlerimize tüm Mamakli kadinlari davet ediyorum. Aile merkezlerimizde kadinlarimizin potansiyel yetenekleri ve sanatçi yönü ortaya çikiyor. Her bir ürün bir sanat eseri. Kursiyerleri tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA