CHP'nin Yeni MYK'sindan Karar Açiklamasi 'Milletvekili Adaylari Ön Seçimle Seçilecek'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskan Yardimcisi Eren Erdem, Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin ortak mutabakatiyla milletvekili adaylarinin artik ön seçimle seçilecegini belirtti.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Eren Erdem, partisinin genel merkezinde açiklamalarda bulundu. Erdem, Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu ve MYK üyelerinin ortak

mutabakatiyla adaylarin ön seçimle belirlenmesine karar verdiklerini dile getirerek, “MYK’mizin ilk önemli kararlarindan biri budur. Parti sözcümüzün dün açiklamis oldugu tüzük degisikliginin kapsaminda yer alan maddelerden biri de bu olacaktir. Cumhuriyet Halk Partisi emektarlarinin bunu heyecanla bekledigini biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine hayirli ugurlu olsun” diye konustu.



“Biz her sart ve kosulda bütün yurttaslarimizin her türlü fikir ve düsünce hürriyetinin teminatiyiz”

Sosyal medyada kendilerine yönelik elestiri ve tepkileri dikkatli bir sekilde degerlendirdiklerini ifade eden Erdem, “Biz her sart ve kosulda bütün yurttaslarimizin her türlü fikir ve düsünce hürriyetinin teminatiyiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde ciddi basarilari elde edebilmek için bütün elestirileri dikkatle masaya yatiracagiz” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA