Baskan Altinok YKS Ögrencileriyle Pasta Kesti

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, 17-18 Haziran tarihlerinde iki oturumda gerçeklestirilecek üniversite sinavi YKS öncesinde belediye bünyesinde ücretsiz egitim veren Tepebasi Kurs Merkezi’nde ögrencilerle bulustu.

Baskan Altinok YKS Ögrencileriyle Pasta Kesti


Kurs merkezinin toplanti salonunda gerçeklestirilen motivasyon etkinliginde konusan Altinok, “Kalici basari tirnaklarinizla kazidiginiz, çalistiginiz basaridir. Sizlerin kendinize, ailenize ve milletinize karsi sorumlulugunuz var. Inanirsaniz, kendinize güvenirseniz ve çalisirsaniz basarili olursunuz. Her biriniz birer Türk bayragisiniz. Milletimizin umudu ve gelecegi sizlersiniz. Zafer inananlarindir. Devletimizin ve milletimizin gelecegisiniz. Hedefi büyük olmayanin basarisi da olmaz. Hedefiniz için çalisacak ve basaracaksiniz. Türkiye kaynak bakimindan zengin bir ülkedir. Dünyanin en güzel iklimine, dünyanin en güzel cografyasina sahibiz. Dünyada ne varsa yüzde 80’i bizim ülkemizde mevcuttur. Bu anlamda çalisacagiz, gönül insani, gönül adami olacagiz. Sizlerin de basarili olup olmadiginizi yine ögretmenlerimizle birlikte takip edecegiz” dedi.

Altinok, konusmasinin ardindan ögrencilerle pasta keserek basari dileklerini iletti. Veliler de egitime ve ögrencilere verdigi desteklerden dolayi Altinok’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA