Nilüfer'de Kaçakla Mücadeleye Devam

Planli kentlesmeye örnek olan Nilüfer’de kaçak yapilarla mücadele devam ediyor. Nilüfer Belediyesi yikim ekipleri tarafindan Alaaddinbey Mahallesi’nde tespit edilen bir is yeri yikildi. Farkli lokasyondaki iki kaçak isyerine ise mahkemenin yürütmeyi durdurma karari nedeniyle müdahale edilemedi.

Nilüfer'de Kaçakla Mücadeleye Devam
Planli kentlesme ile dikkat çeken Nilüfer’de kaçak yapilara göz açtirilmiyor. Gelen sikayetleri de degerlendiren Nilüfer Belediyesi ekipleri, Ürünlü ve Alaaddinbey Mahalleleri’nde 3 kaçak yapi tespit etti. Kaçakla mücadele çalismasinda polis, zabita, çevik kuvvet ve saglik ekipleri de bulundu.

Gerekli tedbirleri alan ekipler, Alaaddinbey Mahallesi’nde insa edilmis çelik konstrüksiyon yapiyi yikti. Is makinesinin kullanildigi yikim çalismasinda tarla vasfindaki alana kurulmus 850 metrekarelik depo yikildi.

Nilüfer Belediyesi’nin yikim karari aldigi, tarla vasfinda olan Alaaddinbey Mahallesi’ndeki 600 metrekarelik bir isyeri ile Ürünlü’de bulunan 2 bin 600 metrekarelik bir diger kaçak isyeri ise mahkemenin yürütmeyi durdurma karari almasi nedeniyle yikilamadi.
Kaynak: İHA