MASKI Bir Mahallenin Daha Alt Ve Üst Yapisini Yeniliyor

MASKI Genel Müdürlügü Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir, 154 Mahalle Projesi dahilinde altyapi çalismalarinin basladigi Saruhanli ilçesine bagli Satirlar Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtari Gürcan Eroglu da, eski altyapinin 25 sene önce elle kazilarak dösendigini ifade ederek, çalismalar için Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini sundu.

MASKI Bir Mahallenin Daha Alt Ve Üst Yapisini Yeniliyor
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, köyden ve belde durumundan mahalleye dönüsen yerlesim yerlerini saglikli altyapiya kavusturmaya devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi dahilinde Saruhanli’nin Satirlar Mahallesinde de altyapi imalatlarina baslandi. Mahallede 3 bin 200 metre kanalizasyon hatti döseme isi ile baslayan projede, 3 bin 100 metre de içme suyu hatti da yenilenecek. Altyapi çalismalarinin ardindan 16 bin metrekare de kilit parke tas döseme isi yapilacak. Ayrica, daha saglikli bir çevre için de 500 kisilik prefabrik foseptiklerin montaji da yapildi.

“Kirsal mahallelerimizin merkez mahallelerden farki kalmiyor”

Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün öncülügünde il genelinde önemli yatirimlar yaptiklarini belirterek, “Kirsal mahallelerimizin merkez mahallelerden farki kalmiyor. Satirlar Mahallemizde de çalismalarimiza basladik. Kisa bir süre içerisinde çalismalarimizi tamamlayacagiz. Vatandaslarimiza hayirli olsun” dedi.



“Cengiz Baskanimiz mahallemize 15 milyonluk bir yatirim yapiyor”

Mahalle Muhtari Gürcan Eroglu da yaptigi açiklamada, “Çalismalarla ilgili Cengiz Baskanimiza çok çok tesekkür ederiz. Altyapimizi büyüklerimiz elle kazip yapmisti. Yüzeye yakindi. 20-25 sene de oldu. Çok sorun yasamaya baslamistik. Cengiz Baskanimiza ve sorumlu birimlere bunu ilettik. Sag olsunlar bizim altyapimizi yenilemeye basladilar. Çok mutluyuz ve vatandas çok memnun kaldi. Çalismalarda da su an bir sikintimiz yok. Güzel gidiyor. Cengiz Baskanimiz mahallemize 15 milyonluk bir yatirim yapiyor” dedi.

Kaynak: İHA