Kariyer Günlerinin Agir Misafiri Togg Oldu

ISKUR Gemlik Kariyer EXPO 2023, 06-07 Haziran 2023 tarihlerinde gerçeklestirilecek. Kariyer günlerinin agir misafiri Togg olurken, araç Gemlik Kapali Spor Salonu bahçesine getirildi.

Kariyer Günlerinin Agir Misafiri Togg Oldu
Avrupa Birligi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin finansal destegi ile Türkiye Is Kurumu (ISKUR) tarafindan yürütülen ve Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi Avrupa Birligi ve Mali Yardimlar Dairesi Baskanligi ile Is ve Meslek Danismanligi Hizmetlerinin Gelistirilmesi Projesi çerçevesinde, is arayanlarin ve ögrencilerin Marmara Bölgesi’nin önde gelen firmalari ile yüz yüze is görüsmesi yapabilecegi ve kisisel gelisimlerine yönelik çok sayida söylesilere katilabilecegi, “Türkiye’nin Istihdam Vizyonunda Is Birligi” sloganiyla ISKUR Gemlik Kariyer EXPO 2023, 06-07 Haziran 2023 tarihlerinde Gemlik Kapali Spor Salonu’nda gerçeklestirilecek. Kariyer günlerinin agir misafiri Togg olurken, araç salon bahçesine getirildi.

Gençlerin; is gücü piyasasi ile ilgili bilgiler aktarmak, is arama motivasyonu destegi saglamak, çalisabilecekleri is yerleri konusunda bilgi vermek, danismanlik yapmak, staj, yari zamanli çalisma ile mezuniyet sonrasi istihdam imkanlari hakkinda bilgiler sunmak, kariyer planlamalarini is gücü piyasasinin ihtiyaçlarina göre dogru bilgiler isiginda yapmalarini saglamak, firmalari ve insan kaynaklari politikalarini tanimalarina katkida bulunmak amaciyla düzenlenecek ISKUR Gemlik Kariyer EXPO 2023; Sali ve Çarsamba günü 10.00-17.00 saatleri arasinda ziyaretçilere açik olacak.
Kaynak: İHA