Selin Ikinci Defa Çökerttigi Yolda Facia Ucuz Atlatildi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 4 gün önce siddetli yagis nedeniyle çöküp bir kamyonu yutan yol, günler sonra olusan sele dayanamadi. Yaklasik 10 metrelik bölümü tamamen yikilan yolun, sel aninda bos olmasi bir facianin önüne geçti.

Selin Ikinci Defa Çökerttigi Yolda Facia Ucuz Atlatildi


Denizli merkez ve ilçelerinde 3 haftadir etkili olan kuvvetli saganak yagislar, hayati olumsuz yönde etkiledi. Dün aksam saatlerinde yaklasik 1 saate yakin devam eden siddetli yagis, kisa sürede yollari göle çevirirken, sürücü ve yayalar zor anlar yasadi. Merkezefendi ilçesine bagli Eskihisar Mahallesi’nde girisinde bulunan yolda, asiri yagis nedeniyle 4 gün sonra yeniden çökme meydana geldi. Yaklasik 10 metrelik bölümü tamamen sulara kapilip yok olan yol, baglantinin kopmasi nedeniyle ulasima kapatildi. Olusan hasara aninda müdahale eden belediye ekipleri, yolun yeniden ulasima açilmasi için seferber oldu.

4 gün önce büyük bir çukur olusmustu

Eskihisar Mahallesi’nde bulunan yol, 4 gün önce çökmüs, durumu fark etmeyen Ferhat Sahin (51) idaresindeki 20 ZU 144 plakali parke tasi yüklü kamyonla dev çukura düsmüstü. Belediye ekiplerinin aninda müdahale ettigi yol, çukurun dolmasinin ardindan yeniden ulasima açilmisti.
Kaynak: İHA