Asagidogancilar Mahallesi Dogalgaza Kavusuyor

Zonguldak’in Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, Aksa Düzce-Eregli Dogalgaz yetkilileri ile yaptigi görüsmelerin ardindan Asagidogancilar Mahallesinde dogalgaz çalismalarina baslandigini bildirdi.

Asagidogancilar Mahallesi Dogalgaza Kavusuyor
Geçtigimiz yil yapilan referandumun ardindan Alapli Belediyesinin 6. mahallesi olan Asagidogancilar Mahallesinde dogalgaz çalismalarina baslandi. Bu yil programda olmamasina ragmen Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin’in dogalgaz yetkilileri ile yaptigi görüsmelerin olumlu sonuçlanmasinin ardindan dogalgaz altyapi çalismalari baslatildi.

Asagidogancilar Muhtari Rahmi Yapar ile birlikte çalismalarin oldugu bölgede incelemelerde bulunan Tekin, “Geçtigimiz yil yapilan referandum ile yüksek oranda evet oyu çikmasinin ardindan Belediye Meclisimizde aldigimiz kararla Asagidogancilar Belediyemizin 6. mahallesi olmustu. Mahallemize dogalgaz çalismalari ile ilgi söz vermistik. Bunla ilgi hemen çalismalara basladik. Aksa Düzce-Eregli Dogalgaz dagitim sirketiyle sürekli görüsmeler gerçeklestirdik. Yapilan ikili görüsmelerin ardindan programda olmamasina ragmen dogalgaz çalismalarina hemen baslanmasini sagladik. Mahallemize Hayirli olsun diliyorum. Emegi gecen herkese tesekkür ediyorum. Asagidogancilar mahallemize insallah çok daha güzel hizmetleri getirecegiz" dedi.

Kaynak: İHA