Salihli Sanat Senliginde Minikler Hünerlerini Sergiledi

Manisa’nin Salihli Belediyesi tarafindan düzenlenen 2. Salihli Sanat Senliginde minik ögrenciler, hünerlerini sergiledi.

Salihli Sanat Senliginde Minikler Hünerlerini Sergiledi
Salihli Belediyesi öncülügünde düzenlenen 2. Salihli Sanat Senliginde minik ögrenciler, hünerlerini Belediye Zafer Keskiner Tiyatro Salonunda düzenlenen programda sergiledi.

Ilçedeki degisik sanat kurslarina devam eden yetenekli çocuklarin sahne aldigi programda konusan Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu, belediye olarak sosyal belediyecilige büyük önem verdiklerini, bu çerçevede çalismalarini sürdürdüklerini belirterek sunlari söyledi: “Belediye olarak sanata ve sanatçiya her zaman destek oluyoruz. Bu gece ilçemizin yetenekli çocuklarini ayni sahnede izleme ve dinleme imkani bulduk. Çocuklarimiz ve gençlerimize imkan saglandiginda neleri basarabildiklerinin en güzel örneklerini sergileyen yavrularimizi kutluyor, onlara egitim veren egitimcilerimize ve yavrularimizin ailelerine tesekkür ediyorum.”

2.Salihli Sanat Senligine Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu, Belediye Daire Müdürleri, ögretmenler, aileler ve davetliler katildi.

Kaynak: İHA