Taksim'de Gece Kulübünde 'Bakma' Dehseti Kamerada Açiklamasi Defalarca Biçakladi

Taksim’de bir gece kulübünde yan bakma nedeniyle kavga çikti. Eline biçak geçiren sahis, sevgilisine baktigini iddia ettigi genci ara sokakta kovalayip yakaladiktan sonra defalarca biçakladi. Dehset anlari kameralara yansirken, Beyoglu Asayis Büro Amirligi polislerinin yakaladigi saldirgan tutuklandi.

Taksim'de Gece Kulübünde 'Bakma' Dehseti Kamerada Açiklamasi Defalarca Biçakladi
Olay, geçtigimiz Cuma günü saat 03.30 siralarinda Beyoglu Taksim’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sevgili bir çift, mekanda eglenirken yan masada oturan Fatih B. (32) ile “bakma” nedeniyle tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine taraflar, gece kulübü çalisanlari tarafindan disariya çikartildi ancak kavga disarda da sürdü.

Sevgilisine bakti diye defalarca biçakladi

Burada biçak çikaran Enes O. (28) Fatih B.’yi kovalamaya basladi.

Ara sokakta biçakli kovalamaca bir süre daha devam etti. Fatih B.’yi yakalayarak vücudun çesitli yerlerinden biçaklayan saldirgan, yarali halde ragmen tekrar kaçan Fatih B.’yi yakalayarak tekrar biçakladi. Kavga çevredekilerin araya girmesi ile biterken, agir yaralanan Fatih B. ambulans ile hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Beyoglu Asayis polisi saldirgani yakaladi

Olayla ilgili çalisma baslatan Beyoglu Asayis Büro Amirligi polisleri, yaptigi çalisma sonucunda saldirgan Enes O. ile olaya karisan Mert A.’yi (18) kisa sürede yakaladi. Emniyette islemleri tamamlanan iki sahis adliyeye sevk edildi. Sahislardan Enes O. tutuklanirken, Mert A. ise serbest birakildi. Enes O.’nun ifadesinde kiz arkadasina baktigi gerekçesiyle Fatih B. isimli sahisla tartismaya basladigini söyledigi, eglence mekani çikisinda da biçakla kavga ettigini söyledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA