MHP Heyetinden CHP'ye Bayram Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kurban Bayrami dolayisiyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezini ziyaret etti.

MHP Heyetinden CHP'ye Bayram Ziyareti
Kurban Bayrami dolayisiyla siyasi partiler arasi bayramlasmalar devam ediyor. Bu çerçevede CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden MHP Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, MHP Adana Millet Vekili Ayse Sibel Ersoy ile MYK Üyesi Fatih Çetinkaya’dan olusan MHP heyeti, CHP heyeti ile bayramlasti. CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazli Aka baskanligindaki kabul heyetinde ise Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever ile Gençlik Kollari MYK Üyesi Uygar Elitog’dan oluslan CHP heyeti ise IYI Parti heyetini kabul eden isimler oldu. Görüsmede, 6 Subat Kahramanmaras merkezli depremlerin etkisini gösterdigi bölgelerdeki bayram havasi ve Isveç’te yasanan Kur’an-i Kerim yakma eylemi ele alindi.

MHP’nin yani sira Ak Parti, Yesil Sol Parti (YSP), Demokratik Sol Parti (DSP), Vatan Partisi, IYI Parti, Büyük Birlik Partisi (BBP), Saadet Partisi, Zafer Partisi ve Memleket Partisi, Anavatan Partisi (ANAP), Gelecek Partisi, Deva Partisi heyetleri de CHP Genel Merkezine bayramlasmak için ziyarette bulundu.
Kaynak: İHA