Kocasinan Belediyesi'nin Kurban Hizmetinden Vatandas Çok Memnun

Kocasinan Belediyesi’nin 400 personel ve 84 kasabin görev aldigi Erkilet Bülbül Pinari Mevkiindeki kurban kesim ve satis yerinden faydalanan vatandaslar, dört dörtlük bir hizmet oldugunu belirterek, Baskan Çolakbayrakdar’a dualar edip, tesekkür etti. 130 bin metrekare alana kurulan ve Türkiye’de sayili olan kurban kesim ve satis alaniyla örnek olduklarini kaydeden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Bundan sonrada Kocasinan’i ve sehrimizi daha güzel bir noktaya tasimak için gayretlerimiz devam edecektir” dedi.

Kocasinan Belediyesi'nin Kurban Hizmetinden Vatandas Çok Memnun
Kurban kesim yerlerinin vatandaslarda memnuniyet olusturduguna dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Hemserilerimizin daha temiz, daha saglikli, daha nezih ve daha huzurlu bir sekilde kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için tüm hazirliklarimizi tamamlayip her türlü imkani olusturduk. Çok sükür vatandaslarimiza kusursuz hizmet veriyoruz ve daha huzurlu bir sekilde ibadetlerini yapabilmelerini sagliyoruz. Bundan dolayi emegi geçen arkadaslarima tesekkür ediyorum. Kocasinan Belediyesi olarak bu sekilde hizmet veren Türkiye’de sayili belediyelerden biriyiz. Profesyonel bir sekilde hemsehrilerimizin daha hijyenik bir ortamda Kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandi.

Kocasinan Belediyesi’nin kurban hizmetini dört dörtlük ve mükemmel olarak nitelendiren vatandaslar ise, “Baskanimiz Sayin Ahmet Çolakbayrakdar’dan Allah razi olsun. Çok güzel bir sistem kurmuslar ve bu hizmet bizler için muhtesem bir organizasyondur. Her sey dört dörtlük yürüyor. Simdiden gelecek yillarda da kurbanimizi burada kestirmeyi düsünüyoruz. Özellikle burasi, bizlere hijyenik ve tertemiz bir ortam sunuyor. Kurbanlarimiz yan tarafta kesilirken bizlerde çayimizi ve limonatamizi içerken tatlimizi ve ikram edilen kavurmamizi yiyoruz. Çok büyük bir organizasyon oldugu için büyük emekler harcanmis. Türkiye’nin çogu ilinde böyle bir hizmet yok. Kusursuz olan bu sistemden dolayi basta Kocasinan Belediye Baskanimiz Sayin Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere Kocasinan Belediyesi ekiplerine tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Öte yandan Kocasinan Belediyesi tarafindan Erkilet Bülbül Pinari Mevkiinde ve 11 farkli mahallenin pazar yerlerinde kesim hizmeti veriliyor. Teknolojik, hijyenik ve sihhi bir kesim alanlari olmasi sebebiyle vatandaslarin tercih noktasi olan kurban kesim yerleri, büyük memnuniyet olusturuyor. Bu çerçevede Veteriner, Temizlik Isleri, Fen Isleri, Zabita, Park- Bahçeler, Mezarliklar ve Destek Hizmetleri Müdürlügü gibi birimler, 7/24 saat prensibiyle bayram boyunca vatandaslara kesintisiz hizmet sunuyor. Veteriner Müdürlügü ekipleri, bayram süresince kesim yerlerini sivrisinekler basta olmak üzere haserelerden arindirarak, vatandaslara daha saglikli bir çevre sunuyor. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri ise, modern araçlar ile yürüttügü çalismalar sayesinde vatandaslara daha temiz bir ortam sagliyor.
Kaynak: İHA