Istanbul'da Taksicinin Sarkintilik Ettigi Balili Kadin Konustu Açiklamasi 'Bana Neler Neler Söyledi'

Sisli’de bindigi taksinin soförü tarafindan "para önemli degil" denilerek önce sözlü tacize ve ardindan da sarkintiliga ugrayan Bali uyruklu kadin o anlari anlatti. Güzellik uzmani oldugu ögrenilen Ayu Girianjani, "Yoldayken taksimetrenin açik olmadigini görünce ben de kendisine sordum. Adam bana neler neler söyledi. Bu durum benim için hiç normal degil" dedi.

Istanbul'da Taksicinin Sarkintilik Ettigi Balili Kadin Konustu Açiklamasi 'Bana Neler Neler Söyledi'
Istanbul Fatih Galata Köprüsü üzerinde geçtigimiz Pazartesi günü saat 14.00 siralarinda yasanan olayda, 5 senedir Türkiye’de yasayan ve Endonezya’nin Bali Adasi uyruklu olan güzellik uzmani Ayu Girianjani (27), alisveris yapmak üzere Sisli’den taksiye binmisti. Kadin yolculuk yaptigi esnada taksimetrenin açik olmadigini görmesi üzerine taksiciye neden açmadigini sormustu. Taksici sahis da kadina laf atmaya baslamisti.

“Para önemli degil” demisti

Kadinin rahatsiz olmasina ragmen sarkintiliga devam eden taksici, “para önemli degil” diyerek de sözlü tacizde bulunmustu. Eminönü’nde taksiden inen Girianjani, 100 lira ödeme yaparak taksiden inmisti. Yasanan o anlari kadin cep telefonu kamerasiyla görüntülemis, olayla ilgili ise sikayette bulunmadigi ögrenilmisti.

“Bu durum benim için hiç normal degil”

Yasanan olayla ilgili konusan Ayu Girianjani, “Ben o gün taksiye bindim. Sisli’den Eminönü’ne dogru gidiyordum. Yoldayken taksimetrenin açik olmadigini görünce ben de kendisine sordum. Adam bana neler neler söyledi.

Ben de o sekilde cevap verdim. Neden video çektim, çünkü bu durum benim için hiç normal degil. Kendim için paylastim” dedi.

Kaynak: İHA