Büyüksehir, Erguvan'da Bahçe Sezonunu Açti

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYTUR tarafindan isletilen ve muhtesem sehir manzarasi ile dikkat çeken Erguvan Restoran’da bahçe sezonu açildi.

Büyüksehir, Erguvan'da Bahçe Sezonunu Açti
Kayseri mutfaginin en seçkin lezzetlerini, en güzel sekilde sunan Büyüksehir Belediyesi, bünyesindeki birçok sosyal tesisleri Kayseri Turizm Egitim Kültür Ticaret A.S.(KAYTUR) isletirken, Talas’ta faaliyet gösteren Erguvan Restoran kaliteli ürünler, lezzetli sunumlar ve uygun fiyatlarin yani sira, doga ile iç içe muhtesem sehir manzarasi ile dikkat çekiyor.

Doga ile iç içe keyifli zaman geçirebilecek, çocuklar için özel oyun alanlarinin bulundugu muhtesem sehir manzarasina sahip, onlarca çesit yemeklerinin kesfedilecegi Büyüksehir Belediyesi KAYTUR tarafindan isletilen Erguvan Restoran’da bahçe sezonu açildi.

Bayramin 2, 3 ve 4’üncü günleri açik

Serpme Kahvalti, Çorbalar, Soguk-Sicak Baslangiçlar, Salatalar ve Yöresel Lezzetler ile nezih mekân Erguvan Restoran, misafirlerini bekliyor.

Erguvan Restoran, Kurban Bayrami’nin ikinci günü 29 Haziran Persembe, üçüncü günü 30 Haziran Cuma ve dördüncü günü 1 Temmuz Cumartesi günleri de saat 10.00 ile 22.00 arasinda hizmet verecek.
Kaynak: İHA