Bakan Uraloglu'na Memleketinde Coskulu Karsilama

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, memleketi Trabzon’da hemsehrileri tarafinda coskuyla karsilandi. Bakan olduktan sonra ilk kez memleketi Trabzon’a bayramlasma ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Bakan Uraloglu, havaalaninda kendisine gösteri yapan halk oyunu ekibiyle horon oynadi.

Bakan Uraloglu'na Memleketinde Coskulu Karsilama
Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, Kurban Bayrami’nin ikinci günü tarifeli uçak ile memleketi Trabzon’a geldi. Bakanlik koltuguna oturduktan sonra ilk kez memleketi Trabzon’a gelen Bakan Uraloglu’nu hemsehrileri büyük bir coskuyla karsiladi. Trabzon Valisi Ismail Ustaoglu, eski Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, AK Parti Trabzon milletvekilleri ve partililer tarafindan karsilanan Bakan Uraloglu, kendisini karsilamaya gelen halk oyunlari ekibiyle birlikte horon oynadi.

Bu karsilamadan büyük bir memnuniyet duydugunu ifade eden Uraloglu, "Cumhurbaskanimiz 2023 yili Türkiye Yüzyili olacak dedi ve biz de bu inançla yola çiktik. Trabzon gerek 14 Mayis gerekse 28 Mayis’ta milletvekillerimizi meclise yolladi. Bu destege mütesekkiriz. Biz de bu destegin karsiligini ve beklentisini bütün siyaset ve belediye kurumlarimizla, en batisindan en dogusuna kadar üzerimize düsen bu görevi hakkiyla yerine getirmeye çalisacagiz. Sizin desteginiz ve sizlerin talepkar olmasi bizim için kiymetli olacaktir. Biz bunu hep yasadik, bundan sonra da geregini yapacagiz. Güzel ve uyumlu bir ekibimiz var. Cumhurbaskanimizin Trabzon’a verdigi kiymet var. Biz de bu kiymetin karsiligini insallah hizmet olarak vermis olacagiz" diye konustu.

Bakan Uraloglu, daha sonra AK Parti Akçaabat Ilçe Baskanligi’nda vatandaslarla bir araya geldi. Burada partililere seslenen Uraloglu, "Önümüzde bir seçim var. Önceki seçimlerden kesinlikle daha yüksek bir oy almayla ilgili hep beraber gayret edecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA