Bakan Uraloglu Açiklamasi 'Allah'in Izniyle Bu Yükler Bize Viz Gelir'

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, “Burada çok agir yükler yüklendi. Yük nasil tasinir, yük birlik olarak tasinir. Beraber olarak tasinir. Siz bize destek verdiginiz sürece Allah’in izniyle bu yükler bize viz gelir” dedi.

Bakan Uraloglu Açiklamasi 'Allah'in Izniyle Bu Yükler Bize Viz Gelir'
Sabah saatlerinde havayolu ile geldigi memleketi Trabzon’da ilk olarak Akçaabat ilçesinde partililer ve vatandaslar ile bayramlasan Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu daha sonra babaocagi Düzköy ilçesinde vatandaslarla bayramlasti. Horon ekibinin gösterisi ile karsilanan Bakan Uraloglu, yaptigi konusmada, gücünün yettigi kadar ulasilabilir olacagini belirterek, “Burada çok agir yükler yüklendi. Yük nasil tasinir, yük birlik olarak tasinir. Beraber olarak tasinir. Siz bize destek verdiginiz sürece Allah’in izniyle bu yükler bize viz gelir. Cumhurbaskanimiz Türkiye Yüzyili kabinesinde bizi de Düzköy’den çikmis birisini Ulastirma ve Altyapi Bakanligi görevine layik gördü. Ben huzurunuzda ona minnetlerimi iletiyorum. Rabbime sükür ediyorum böyle bir serefli, onurlu görevi bize verdigi için. Benim cep telefonum ayni. Ikinci bir telefonum yok. Çagrilar, mesajlara yetismeye çalisiyorum. Milletvekilligi aday adayligi sürecimde bir numara aradi. Kendisini tanitti buyur hemserim dedim. Dedi ki bakiyim sana ulasabilecek miyim diye aradim, baska derdim yok. Gücümüz yettigi kadar ulasilabilir olacagiz. Sadece buraya bayramda, seyranda degil her zaman biz buralarda olacagiz. Bizim elimiz buralarin üzerinde olacak. Kulagimiz sizin sesinizde olacak. Hep beraber güzel isler yapacagiz” seklinde konustu.



Bakan Uraloglu babasi ile bayramlasti

Bakan Uraloglu daha sonra Düzköy ilçesine bagli Çayirbagi Mahallesi’nde hemserileri ile bir araya geldi. Mahalle girisinde davul ve zurna esliginde karsilanan Bakan Uraloglu, bir süre vatandaslar ile horon oynadi. Daha sonra mahalledeki bir çay ocaginda vatandaslarla bayramlasan Bakan Uraloglu, “Biz hizmetle görevlendirildik, hizmet askiyla büyüdük. Dedemizden, babamizdan gelen budur. Bize verilen her görevi de layikiyla yerine getirdik. Bundan sonra da insallah layikiyla yerine getirecegiz. Sizin taleplerinizi, dertlerinizi biliyorum. Hepsine imkanlar ölçüsünde derman olacagiz. 2023 Türkiye Yüzyili’nda hiçbir imkansizligimiz da yoktur. Sadece bir öncelige ihtiyacimiz olacaktir. Bütün Türkiye’mizin bütün ihtiyaçlarini öncelik sirasina göre yerine getirecegiz. Sizin durusunuz, desteginiz arkamizda bize her zaman cesaret verecek” ifadelerini kullandi.

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Bakan Uraloglu daha sonra babasi Ali Uraloglu’nu ziyaret etti. Babasi ve yakinlari tarafindan evin önünde karsilanan Bakan Uraloglu, ailesi ile bayramlasti.
Kaynak: İHA