Amasya'da Göle Dönen Yolda Kalan 2 Araçtaki 6 Kisinin Yardimina Itfaiyeciler Yetisti

Amasya’da aniden bastiran saganak nedeniyle göle dönen yolda arizalanan iki araçta mahsur kalan biri bebek 6 kisiyi itfaiye ekipleri kurtardi. Bebegin içinde bulundugu otomobildeki panik anlari cep telefonu kamerasina yansidi.

Amasya'da Göle Dönen Yolda Kalan 2 Araçtaki 6 Kisinin Yardimina Itfaiyeciler Yetisti
Amasya’da aniden bastiran saganak nedeniyle göle dönen yolda arizalaninca iki mahsur kaldi. Iki araçta mahsur kalan biri bebek toplam 6 kisiyi itfaiye ekipleri kurtardi.

Yagis sonrasi su seviyesinin bir anda yükseldigini anlatan otomobil sürücüsü Muhammet Kaan Metin, “Turhal’dan Tasova yönüne gidiyorduk. Amasya merkezde yemek yedik. Dondurma molasi verdik. Tam çiktik, yagmur basladi.

Ilerleyince yolun ortasinda kaldik” dedi.

O anlari görüntüledikleri araçlarinin sularin arasinda kaldigini bildirmelerinden birkaç dakika sonra itfaiye ve polis ekiplerinin yardimlarina yetistigini anlatan Metin, “Itfaiyeciler bebegi aldilar. Sular çekilince bizi de çikardilar. Amasya Belediyesi itfaiye ekibine tesekkür ediyorum” diye konustu.



Baskan Çelik talimat verdi

MHP Il Baskani Suayip Ak ile birlikte olay yerine gelen Amasya Belediye Baskani Bayram Çelik, vatandaslara geçmis olsun dileginde bulundu. Baskan Çelik’in talimatiyla arizalanan araçlar tamir için belediye garajina çekildi. Bir süre itfaiye binasinda misafir edilen vatandaslar daha sonra belediyeye ait araçla gidecekleri yere kadar ulastirildi.
Kaynak: İHA