Vücut Gelistirme Ve Fitness Sporcusu Muhtar Intihar Etti

Antalya’nin Alanya ilçesinde Akdam Mahallesi Muhtari Ibrahim Dogan, ruhsatli tabancasi ile aracinin içinde intihar etti. El Salvador’un baskenti San Salvador’da 2015 yilinda yapilan Dünya Gençler ve Mastirlar Vücut Gelistirme ve Fitness Dünya Sampiyonasi’na Alanya’dan katilan Dogan, Dünya 5’incisi olmustu.

Vücut Gelistirme Ve Fitness Sporcusu Muhtar Intihar Etti
Olay, saat 21.00 siralarinda Avsallar Mahallesi Çoban Çesmesi Mevkii’nde meydana geldi. Karamanlar Yolu üzerinde park halinde duran aracin içinde hareketsiz bir kisinin oldugunu fark eden mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi.

Bölgeye Jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin hayatini kaybettigini belirledigi kisinin Ibrahim Dogan oldugu tespit edildi. Akdam Mahallesi Muhtari olan Ibrahim Dogan’in kendisine ait ruhsatli tabanca ile kafasina bir el ates ederek hayatina son verdigi belirlendi. Olay yerinde araçta bir de intihar mektubu bulundu. Jandarma olayla ilgili inceleme baslatti.

Ibrahim Dogan Kimdir?

Akdam Mahallesi’nde iki dönemdir muhtarlik görevini sürdüren 3 çocuk babasi Ibrahim Dogan, küçüklügünden beri yaptigi ve milli takima kadar yükseldigi güresi birakip, 49 yasinda vücut gelistirmeye basladi.

Uzun yillar vücut gelistirme sporuyla ugrasan Muhtar Dogan, defalarca ülke çapinda madalya ve kupa kazanan bir isim olarak biliniyordu. El Salvador’un baskenti San Salvador’da yapilan Dünya Gençler ve Mastirlar Vücut Gelistirme ve Fitness Dünya Sampiyonasi’na Alanya’dan katilan Dogan, Dünya 5.si olmustu. Muhtar Dogan daha önce de Vücut Gelistirme Sampiyonasi mastirlarda Türkiye 2.’si olarak madalya kazanmisti.
Kaynak: İHA