Mus'ta 5 Bin 600 Aileye Ve Depremzedelere Bayram Sekeri Ile Bayram Kiyafetleri Dagitildi

Uzat Elini Bana Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan bayram kiyafeti ve bayram sekeri yardimi yapildi.

Mus'ta 5 Bin 600 Aileye Ve Depremzedelere Bayram Sekeri Ile Bayram Kiyafetleri Dagitildi
Kahramanmaras’ta meydana gelen depremlerin ardindan Mus’a yerlestirilen depremzede vatandaslara ve 5 bin 600 aileye bayram sekeri ve bayram kiyafetleri dagitildi. Depremzede ailelere destek olduklarini belirten Dernek Baskani Emrah Gözcü, bayram öncesi 5 bin 600 aileye ulastiklarini söyledi.

Yardimlarin hayirseverlerin destegiyle yapildigi ifade eden Baskan Gözcü, bayram boyunca çalismalarina devam edeceklerini belirterek, “Deprem bölgesinden kadim sehrimiz Mus’a gelen depremzede vatandaslarimiz için esnaflarimiz hayirseverlerimiz el birligi ile dernegimize destek verdiler. Bayram dolayisiyla ilimizde kalan depremzede vatandaslarimiza ve ayrica 5 bin 600 ailemize bayram sekeri ve bayram kiyafeti hediye ettik. Tüm hayirseverlere tesekkür ederim” dedi.

Kahramanmaras merkezli 6 Subat’ta meydana gelen depremlerin ardindan Mus’a gelen depremzede Dicle Cinko, Muslularin kendilerini yalniz birakmadiklarini ifade ederek, “Depremden sonra Mus’a geldim. Allah razi olsun milletimiz bize yardim etti. Allah bizlere bir daha depremi göstermesin. Burada bize bayram için seker ve kiyafet verdi. Mus milletti çok iyi bize çok yardimci oldular. Benim evim komple yikildi, enkaz oldu. Muslular bizi zor durumda birakmadilar” seklinde konustu.

Kaynak: İHA