Fatih'te Yol Ortasinda Arkadasini Defalarca Biçakladi

Fatih Atatürk Bulvari’nda bir sahis arkadasini defalarca biçakladi. Yasanan biçakli saldiri saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Fatih'te Yol Ortasinda Arkadasini Defalarca Biçakladi
Olay sabah saatlerinde Fatih Zeyrek Mahallesi Atatürk Bulvari üzerinde meydana geldi. Caddede bulusan 2 arkadas arasinda bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesiyle, taraflardan biri digerini defalarca biçakladi.

Tekrar biçaklamak istedi

Yaralanan ve yola düsen sahsin yanina tekrar giden süpheli, yeniden biçakli saldirida bulunmak istedi. Çevredeki vatandaslar süpheliyi durdurduktan sonra durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi.

Biçakli saldirgan gözaltina alindi

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaraliya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaslar yaparken saglik ekipleri yaraliyi ambulansla hastaneye kaldirdi. Polis ekipleri ise olay yerinden kaçmayan, süpheliyi gözaltina aldi. Yaralinin hastanedeki tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Öte yandan güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde süpheli sahsin arkadasini defalarca biçakladigi ve pesinden kovaladigi anlar yansidi.
Kaynak: İHA