Vali Tasbilek Bayram Öncesi Trafik Denetimine Katildi, Sürücüleri Uyardi

Gümüshane Valisi Kamuran Tasbilek, Kurban Bayrami öncesi trafik denetimine katildi. Sürücülere pestil ve köme ikram eden Vali Tasbilek, trafikte dikkatli olmalari noktasinda uyarilarda bulundu.

Vali Tasbilek Bayram Öncesi Trafik Denetimine Katildi, Sürücüleri Uyardi
Vali Tasbilek, Ikisu Uygulama Noktasinda Kurban Bayrami öncesi trafik denetimlerine katildi.

Beraberinde Il Emniyet Müdürü Taner Cömert ve Il Jandarma Komutani Ismail Gökcek ile birlikte denetimlere katilan Vali Tasbilek, Kurban Bayrami öncesi yolculuga çikan sürücülere emniyet kemeri ve trafikte dikkatli olmalari noktasinda uyarilarda bulunarak, pestil ve köme ikraminda bulundu.

“Bayram sevinçlerimiz hüzne dönüsmesin”

Trafik denetimlerinin ardindan degerlendirmelerde bulunan Vali Tasbilek, “Vatandaslarimiza yolculuk esnasinda emniyet kemeri kullanmalari ve trafik kurallarina uymalari noktasinda uyarilarda bulunarak hal ve hatirlarini sorduk. Basta Gümüshaneli hemsehrilerimiz olmak üzere aziz milletimizin bayramini en içten dileklerimle kutluyorum. Bayram sevinçlerimizi hüzne dönüstürmeyelim, trafikte çok dikkatli olalim, 2 saatte bir 10’ar dakikalik molalar verelim. Kazasiz belasiz varacagimiz yerlere güzellikler içesinde ulasmak ve sevdiklerimizle bayram yapmak bizim için çok kiymetli” dedi.

Kaynak: İHA