Yesilirmak Senlikleri'ne Görkemli Baslangiç

Çarsamba Belediyesi “Geleneksel Yesilirmak Senlikleri” basarili müzisyen Elif Buse Dogan’in görkemli konseri ile basladi.

Yesilirmak Senlikleri'ne Görkemli Baslangiç
Çarsamba Belediyesi’nin 24-25 Haziran tarihlerinde gerçeklestirecegi Geleneksel Yesilirmak Senlikleri, Elif Buse Dogan’in konseri ile basladi.

Çarsambali vatandaslarla bulusan sevilen sanatçi Elif Buse Dogan’in performansi, alani dolduran binlerce vatandasin begenisini topladi. Çarsamba ve ilçe halkini çok sevdigini ifade eden Dogan, ‘Samsak Döveci’, ‘Yare Gidin Turnalar’, ‘Ziller Ipler’ gibi birbirinden degerli eserleri seslendirerek ilçe halkina unutulmaz bir konser yasatti.

Konsere katilan Çarsambalilara ve basarili performansiyla büyük begeni toplayan Elif Buse Dogan’a tesekkürlerini sunan Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Yazin gelmesiyle birlikte eglenecegiz. Hepinize katilimlarinizdan dolayi tesekkür ediyorum. Çarsamba sizlerle güzel. Hepinizi yürekten seviyorum. Çarsamba sizlerle daha güzel olsun diye durmadan çalisiyoruz. Gençlerimizin Çarsambasi altyapisiyla, üstyapisiyla onlara yakisir bir sekilde olsun istiyoruz. Gelecegin Çarsambasi’nda issizlik olmasin istiyoruz. Gelecegin Çarsambasi’nda çocuklarimiz yüzme havuzunda yüzme ögrensin istiyoruz. Fabrikalar olsun, as olsun, is olsun istiyoruz. Çalisiyoruz ve yapiyoruz. Insallah bu yilin sonunda en az 15 tane fabrikamiz bitmis olacak. Üzerine koya koya devam edecegiz” dedi.

Konusmasinin ardindan Baskan Halit Dogan, Elif Buse Dogan’a Çarsamba’nin simgesi olan minyatür ayakkabi ve kasket ile Çarsambaspor formasi takdim etti.

Elif Buse Dogan konseri ile baslayan Yesilirmak Festivali, bu aksam Eypio konseri ile devam edecek. Yesilirmak Senligi, 2 Temmuz tarihinde Rahvan At Yarislari ile son bulacak.
Kaynak: İHA