Sanatçi Elif Buse Dogan, Samsun'a Hayran Kaldi

Basarili genç müzisyen Elif Buse Dogan, Çarsamba ilçesinde katildigi konser öncesinde verdigi röportajda Çarsamba ve Ayvacik ilçelerinin dogal güzelligine hayran kaldigini ifade etti.

Sanatçi Elif Buse Dogan, Samsun'a Hayran Kaldi
Çarsamba Belediyesi’nin Geleneksel Yesilirmak Senlikleri kapsaminda sahne alan müzisyen Elif Buse Dogan, konser öncesine Çarsamba ve Ayvacik ilçesinin dogal güzelliklerini inceleme firsati buldu. Samsun’un özellikle Çarsamba ve Ayvacik ilçelerinin essiz güzelliklere sahip oldugunu belirten genç sanatçi Elif Buse Dogan, Ihlas Haber Ajansi’na verdigi özel röportajda, “Samsun’a çok geldim ama Çarsamba’ya ilk kez gelme firsatini yakaladim. Malumunuz ‘Çarsambayi Sel Aldi’ türküsünden dolayi buralari biliyordum. Özellikle pidesinin de çok meshur oldugunu duymustum. Bu güzellikleri görmek için konser verecegim ilçeye bir gün erken geldik. Bayram vesilesi ile yogun bir tempodaydik. Bu ziyaretimiz çok güzel oldu. Türkiye’nin bir çok yeri çok güzel. Ama yogun programimiz nedeniyle gezme firsatimiz olmuyor” dedi.

‘Sakli Cennet’ ismiyle de adlandirilan Ayvacik ilçesini de gezdigini belirten Sanatçi Dogan, “Çok güzel zaman geçirerek buradan ayrilacagiz. Çarsamba Belediye Baskanimiz, esi ve ekibi bizimle çok ilgilendiler. Evimizdeymisiz gibi hissettik. Çok güzel bir ortam yakaladik. Çarsamba’yi çok sevdim. Ayvacik’ta muhtesem bir yerdi. Orada da bir eser okudum. Okudugum eseri bayramda da yayinlayacagiz. Hem Ayvacigin güzelligi görünsün, hem de bayram türküsünü dinleyicilerime armagan etmis olacagim” seklinde konustu.

Sanatçi Dogan, seslendirmesiyle yeniden popüler hale gelen "Çarsamba’yi Sel Aldi" adli türküyü de seslendirdi.
Kaynak: İHA