Pendik'te Oto Tamirhanesinde Yangin Açiklamasi 7 Kisi Yaralandi

Istanbul’un Pendik ilçesinde oto tamirhanesinde çikan yanginda 7 kisi yaralandi. Mahsur kalan vatandaslari kurtarirken 2 itfaiye eri dumandan etkilendi. Öte yandan arkadaslarini kurtarmak isteyen bir kisinin ise is yerine girmeye çalismasi dikkat çekti.

Pendik'te Oto Tamirhanesinde Yangin Açiklamasi 7 Kisi Yaralandi


Yangin, saat 17.30 siralarinda Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, tek katli oto tamirhanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Dumanlar kisa sürede tüm tamirhaneyi sararken çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokaga serit çekilerek önlem alinirken itfaiye çalisanlari da yangina müdahale etti.

Yanginda mahsur kalan 5 kisiyi arkadaslari kurtarmak için is yerine girmeye çalisti. Polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle durdurulan bir kisi fenalasarak bayginlik geçirdi. Yanan is yerinde mahsur kalan 5 kisi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarildi. Yanginda 2 itfaiye eri dumandan etkilenerek ambulansla hastaneye kaldirildi. Kurtarilan yaralilar saglik görevlilerince yapilan ilk müdahalenin ardindan en yakin hastaneye kaldirildi. Yangin kontrol altina alinirken polis ekiplerince inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA