Mavibahçe AVM'de Kanli Konser Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

Izmir’in Karsiyaka ilçesinde bulunan Mavibahçe AVM’nin 3’üncü katindaki konserde sira kuyrugunda iki grup arasinda çikan kavgada 3 kisi biçaklandi. Yaralilardan 1’i hastanede yasam savasi verirken, olayla ilgili 3 kisi gözaltina alindi.

Mavibahçe AVM'de Kanli Konser Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali


Olay, aksam saatlerinde Mavisehir Mahallesi’nde bulunan Mavibahçe AVM’de meydana geldi. AVM’nin 3’üncü katinda bulunan bir is yerinde “Çakal” isimli rap konser için kapi önünde olusan sira kuyrugunda iki grup arasinda tartisma çikti. Olayin büyümesi üzerine D.Ç. (17), B.B. (17) ve Y.K. (20) biçaklanarak kanlar içerisinde kaldi. O sirada AVM’de bulunan vatandaslar büyük bir korku yasarken, ihbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Durumu agir olan 17 yasindaki D.Ç.’ye olay yerinde kalp masaji yapan saglik ekipleri, ardindan 3 yaraliyi da ambulanslara alarak Çigli Egitim Arastirma Hastanesine kaldirildi. Ameliyata alinan D.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

3 kisi gözaltina alindi

Olayla ilgili genis çapli arastirmalar yürüten Karsiyaka Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, konuyla ilgili C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.’yi (17) gözaltina aldi. Baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA