Marmaris'te Orman Yangininda Bulunan Ceset Belçika Vatandasi Çikti

Mugla’nin Marmaris ilçesinde orman yangininda bulunan erkek cesedinin 32 yasinda Belçika vatandasi Khiari Mohammed’e ait oldugunu belirtildi. Cesedin kimlik tespiti için ailesine ulasilip DNA testi yapilacagi belirtildi.

Marmaris'te Orman Yangininda Bulunan Ceset Belçika Vatandasi Çikti


Marmaris’e bagli Sariana Mahallesi’nin üst tarafindaki 23 Haziran’da kizilçam ormanlarinda yangin çikti. 5 hektar ormanlik alanin yanmasi ile sonuçlanan ormanlik alan yangininda erkek cesedi bulundu. Orman yangini ve bulunan ceset ile ilgili iki Cumhuriyet Savcisi görevlendirildi. Marmaris Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube ekipleri ilçedeki tüm kamera görüntüleri ile otel ve uçak kayitlarini incelemeye aldi. Yapilan incelemelerde bulunan cansiz bedenin 32 yasindaki Belçika vatandasi Khiari Mohammed oldugu belirlendi. Tamamen yanmis halde bulunan cesedin bogazindaki cismin kemer degil, çantasinin sapi oldugu tespit edildi.

Khiari Mohammed’in bir süre önce tatil için uçakla Marmaris’e gelerek bir otelde kaldigi ve olaydan bir gün önce rahatsizlanarak hastaneye gittigi ortaya çikti. Mohammed’in olay günü yanan alanda neden bulundugu, çikan yanginla ilgisi olup olmadigi ve kesin ölüm sebebi ile ilgili arastirmalar devam ediyor. Mohammed’in ailesinden DNA örnegi alinip kesin tespit yapilabilmesi için Belçika Konsoloslugu ile irtibata geçildigi ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA