Kazada Hayatini Kaybeden Anne, Baba Ve Oglunun Naaslari Topraga Verildi

Istanbul’dan bayram tatili için memleketleri Bartin’a giderken geçirdikleri kaza sonucu hayatini kaybeden anne, baba ve oglunun naaslari topraga verildi.

Kazada Hayatini Kaybeden Anne, Baba Ve Oglunun Naaslari Topraga Verildi


Istanbul’dan bayram tatili için Bartin’a gelen baba Mehmet Yildiz (55), anne Kadin Yildiz (53) ve Hakan Yildiz (26) evlerine 3 kilometre kala geçirdikleri kazada hayatini kaybetti. Kaza, Bartin-Arit karayolunun Yukariseyhler köyünde mevkiinde meydana geldi. Hakan Yildiz’in kullandigi 34 ZT 4919 plakali otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarindaki beton istinat duvarina çarpti. Kazada sürücü Hakan Yildiz (26), baba Mehmet Yildiz (55) ve anne Kadin Yildiz (53) olay yerinde hayatini kaybetti. Ayni araçta bulunan Melike Yildiz ise yarali olarak 112 ekiplerince ilk müdahalesinin ardindan Bartin Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Bayram yolculugunda geçirdikleri kaza sonucu hayatlarini kaybeden Yildiz ailesi için Bartin’in Arit köyünde cenaze töreni düzenlendi.

Arit Merkez Camii’nde kilinan cenaze namazlarinin ardindan baba, anne ve oglunun naaslari ayni köyde bulunan mezarliktaki aile kabristanina defnedildi.
Kaynak: İHA