Battalgazi'deki Mezarliklarda Bakim Çalismasi

Battalgazi Belediyesi Temizlik Islerine bagli ekipler Kurban Bayrami öncesi ilçe sakinlerinin bayramda rahat bir sekilde mezarlik ziyareti yapabilmeleri için temizlik ve bakim çalismasi yapti. Çevreyi kirleten ve çevreye zarar veren çesitli atiklar ekipler tarafindan toplanirken, mezarliklar temiz bir görünüme kavustu.

Battalgazi'deki Mezarliklarda Bakim Çalismasi
Yil boyunca mezarliklarda farkli çalismalar yapan Battalgazi Belediyesi ekipleri, yaklasan Ramazan Bayrami öncesinde mezarliklarda kapsamli çalisma baslatti. Temizlik Isleri Müdürlügü, vatandaslarin bayramda kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir sekilde gerçeklestirebilmesi için mezarliklarda bir dizi çalisma yapti.

Temizlik ekipleri, mezarlik içindeki ara yollarda süpürge araçlari ve zemin temizligi ile yikama çalismalarini yaparken mezarliklarda ot temizligi ve bakim çalismasi gerçeklestirdi. Yapilan çalismalarla mezarliklar temiz bakimli bir hale getirildi.

Ilçe sinirlari içerisinde yer alan mezarliklardaki çalismalar bayramin ilk gününe kadar devam edecek. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, vatandaslarin manevi duygularini yogun sekilde yasadigi mezarlik alanlarini temiz ve huzurlu bir ortam haline getirmek için özveriyle çalistiklarini belirtti.

Ilçede bulunan mezarliklari temiz tutma adina sürekli çalismalar yaptiklarinin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Dinimizde mezarliklarin ayri bir önemi var ve bizler bayrama ilk olarak kabir ziyareti yaparak basliyoruz. Ölülerimize saygiyi göstermek ve vatandasimizin kabir ziyaretlerini daha rahat bir sekilde yapabilmeleri için ekiplerimiz mezarliklarda çalisma gerçeklestirdi. Mezarliklar temiz bir hale kavusturuldu. Ilçemizde bayram dolayisiyla aldigimiz tedbirlere devam edecegiz. Vatandaslarimizin sorunsuz bir bayram geçirmesi için ekiplerimiz teyakkuz halinde olacak” dedi.

Kaynak: İHA