Baskan Büyükkiliç'tan Kurban Bayrami'nda 'Ücretsiz Tramvay' Müjdesi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kurban Bayrami boyunca tramvay hatlarinin ücretsiz olacagini açikladi.

Baskan Büyükkiliç'tan Kurban Bayrami'nda 'Ücretsiz Tramvay' Müjdesi
Kayseri’de yerel yönetim hizmetlerinin yani sira gönül belediyeciliginin de en güzel örneklerini sergileyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayserililerin Kurban Bayrami boyunca sehir içinde rahat bir sekilde seyahat edebilmeleri için tramvay hatlarinin ücretsiz olacagini duyurdu.

Baskan Büyükkiliç, tramvay hatlari için ücretsiz ulasim uygulamasinin Kurban Bayrami’nin ilk günü olan 28 Haziran Çarsamba günü baslayip, bayramin son günü olan 1 Temmuz Cumartesi saat 23.59’da sona erecegini belirterek, “Bu bayram süresince 4 gün, tramvay hattimiz, Kayserili vatandaslarimizin emirlerinde ücretsiz olarak hizmet verecek” diye konustu.

Kurban Bayrami’nda trafik kurallarina uyulmasini da tavsiye eden Büyükkiliç, “Kurban Bayrami vesilesiyle birçok kardesimiz yola çikmaya hazirlaniyor. Sizlere kurallara uymayi, trafikte sabirli ve dikkatli davranmayi bir kez daha hatirlatiyorum. Trafik kazalari sebebiyle sevdiklerimiz aramizdan ayrilmasin. Bayram sevincimiz hüzne ve kedere dönüsmesin” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA