Baskan Büyükkiliç, 97 Yasindaki Uluçinarin Talebini Yerine Getirdi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, kulaklari duymadigi için isitme cihazi talebinde bulunan 97 yasindaki Nail Yazaroglu’nun istegini yerine getirdi. Büyüksehir ekipleri, evinden aldiklari uluçinar Yazaroglu’nu Isitme Merkezi’ne götürüp, hem kulak tedavisini yaptirdi hem de isitme cihazini taktirdi.

Baskan Büyükkiliç, 97 Yasindaki Uluçinarin Talebini Yerine Getirdi
Merkez ve kirsalda sik sik düzenledigi ilçe ziyaretlerinde vatandaslarla bir araya gelen Baskan Büyükkiliç, 18 Haziran’da TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve Milletvekili Murat Cahid Cingi ile birlikte gittigi Felahiye ziyaretinde 97 yasindaki Nail Yazaroglu’nun isitme cihazi talebine aninda talimat vermisti.

“Ben size kurban olayim”

Bu çerçevede Büyüksehir ekipleri, Felahiye ilçesi merkezde ikamet eden 97 yasindaki Nail Yazaroglu’nu evinde ziyaret etti.

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in selamlarini getirdiklerini, isitme cihazi için geldiklerini söyleyen Büyüksehir Belediyesi ekiplerini karsisinda gören 97 yasindaki Nail Yazaroglu, “Bismillahirrahmanirrahim. Aleyküm selam, hos geldiniz. Allah razi olsun. Ben size kurban olayim” diyerek kisa süreligine sasirdi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin ekipleri Nail Yazaroglu’nu evinden alarak, Kayseri Ses Isitme Merkezi’ne götürdü.

Isitme Merkezi’ne giderken araçta yolculuk esnasinda Nail Yazaroglu, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in, kendisinin kulaklari duymadigi için isitme cihazi için tüm masraflarini karsilayacagini söyledigini hatirlatti. Uluçinar Yazaroglu, Baskan Büyükkiliç’a, “Allah yerden göge kadar razi olsun. Bana çok hürmeti, iyiligi oldu, Allah ona iyilikler ihsan eylesin. Allah’im sana çok sükür” diyerek dua ve tesekkür etti.

Yazaroglu, Büyüksehir ekiplerine de “Bana bu kadar iltifat edip, sevgi, saygi göstererek yardim ediyorsunuz, Allah da sizlerin yardimcisi olsun” diyerek, dua etti.

Isitme Merkezi’nde tedavisi yapilan Yazaroglu’na kulagina uygun isitme cihazi hazirlanarak, testi yapildi.

Isitme cihazini kullanan Yazaroglu, “Baskanimdan, doktor hocamdan Allah razi olsun, kulagima cihaz takildi, simdi güzel güzel konusuyorum. Allah Memduh beyden yerden göge kadar razi olsun. Allah ömrünü uzun eylesin” dedi.

Kaynak: İHA