Pompali Dehsetin Altindan Begenilmeyen Börek Kavgasi Çikti

Denizli’de bir emlakçinin, sokak ortasinda pompali tüfekle rastgele ates ederek ortaligi birbirine kattigi olayin detaylari ortaya çikti. Pastanede yedigi böregi begenmedigi için 8 kisi tarafindan darp edildigi iddia edilen tutuklu emlakçinin, konunun dedikodu malzemesi yapilmasindan dolayi öfkelenerek olayi gerçeklestirdigi belirtildi.

Pompali Dehsetin Altindan Begenilmeyen Börek Kavgasi Çikti
Olay, Pamukkale ilçesine bagli Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Dün pompali tüfekle hareketli dakikalar yasatan Nuri T., daha önceden girdigi isletmede yedigi böregi begenmedigini isletme görevlisine söyledi.

Ardindan çikan sözlü tartismanin büyümesi üzerine olaya mekanda bulunan diger 7 kisi daha katildi.

Alevli tartismanin yerini arbedeye birakmasi üzerine 8 kisi Nuri T., kapinin önüne çikartarak darp etti. Uzun süre sert darbelere maruz kalan Nuri T., çevredekilerin yardimi ile canini zor kurtardi. Aradan birkaç gün geçmesinin ardindan kendisinin darp edildigini ve bu konun kendisine saldiranlar tarafindan yayildigi duyan Nuri T., bu durumu hazmedemeyerek eline pompali tüfegi aldi. Nuri T., sokaga çikarak havaya rastgele ates etmesinin ardindan darp edildigi dükkânin önüne gitti. Dükkana dogru birkaç kez ates etmesinin ardindan vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye çok sayida ekip sevk edildi. Hareketli dakikalarin yasandigi o anlarda ekiplerin ve babasinin uzun süren çabasi üzerine Nuri T., elindeki silahi teslim etti. Ifadesi alinmak üzere karakola götürülen Nuri T., çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Bana da silah dogrulttu”

Arkadasi olan saldirgan için polislere "Ben kefilim, iyi çocuk" diye sözler sarf eden Mehmet Adigüzel, olayin iç yüzünü su sekilde açikladi:

“Persembe günü Pelitlibag Mahallesi’nde meydana gelen olayda, beni zan altinda tuttular. Suçluyu ben savunuyormus ve destekliyormusum gibi lanse ettiler. Nuri arkadasimiz emlakçilik ile ugrasiyor. Ben de olayin oldugu pastanede servis soförlügü yapiyordum. Bu olaylardan isimden kovuldum. Börek begenmediginden dolayi bu arkadasi pastane çalisani ile tartisiyor. Ardindan çalisanlar bu arkadasi darp ediyorlar. Darp ettikten sonra çevrede konu ile ilgili konusuyorlar ve arkadasta sinirleniyor. Benim serviste oldugum vakitte silah ile gelip, bu is yerine dogru 7 el ates ederek, çevreyi rahatsiz etti. Bundan benim haberim yoktu. Bana da silah dogrultu ve ben bu olaydan alakam yok diye ona söyledim. Nuri ise bana ’beni darp ettiler, onlari vurmaya geldim’ Suuru da yerinde olmadigini gördüm. Babasi ile birlikte silahi birakmasinda yardimci olduk. Yaptigi seyi dogru bulmuyorum”
Kaynak: İHA