Istanbul'un Anadolu'ya Açilan Kapisi Bolu'da Trafik Tedbirleri Üst Seviyede

Bolu’da Kurban Bayrami tedbirleri kapsaminda Bolu Valisi Erkan Kiliç trafik polisi ekipleriyle birlikte, tatil için yola çikan sürücüleri yavas gitmeleri ve emniyet kemerlerini takmalari konusunda uyararak araçta bulunan yolculara seker, çocuklara ise çikolata ikram etti.

Istanbul'un Anadolu'ya Açilan Kapisi Bolu'da Trafik Tedbirleri Üst Seviyede
Türkiye’nin en önemli geçis noktalarindan biri olan ve Istanbul’un Anadolu’ya açilan kapisi olarak tabir edilen Bolu’da polis ekipleri yol güzergahlari üzerindeki denetimlerini sikilastirdi. D-100 karayolu Karacaagaç Mahallesi mevkiinde polis ekiplerinin yaptigi denetimlere Bolu Valisi Erkan Kiliç, Il Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve Il Jandarma Komutani Albay Haluk Saygili katildi.

Vali Erkan Kiliç, uygulama noktasinda durdurulan araçlardaki vatandaslarin bayramlarini kutladi. Sürücülere yavas gitmeleri ve araçta bulunan herkesin emniyet kemerini takmalari konusunda uyarilarda bulunan Erkan Kiliç, araç içerisinde bulunan çocuklara da çikolata ikram etti. Vali Kiliç, ayrica araçta yolcu olarak bulunan çocuklara da kirmizi düdük hediye ederek araci kullanan anne veya babasinin hata yapmasi durumunda düdügü çalmasini söyledi.



Bayram süresi boyunca D-100 karayolu ve TEM Otoyolu’nun Bolu geçisinde bir sorun yasanmamasi için tüm tedbirlerin alindigini ifade eden Bolu Valisi Erkan Kiliç, “Yine bir bayram trafigini yasamaya basladik. Bakanimizin talimati üzerine idari amirler, jandarma komutanimiz, emniyet müdürümüz ve bütün trafikte görevli olan jandarma personeli, emniyet personeli su anda sahada çalismalarina basladilar. Bizler vatandaslarimiza güveniyoruz. Bu seneki mottomuz da, ‘Bu yolda sana çok güveniyoruz’ Biz bütün vatandaslarimizin yolculuk esnasinda bütün trafik kurallarina uymasini, basta emniyet kemerini takmalara ve diger trafik kurallarina uymalarini bekliyoruz. Dinlene dinlene yavas yavas gitsinler, biraz geç gitsinler ama sag salim istedikleri yere. Bu konuda da bütün ilimiz genelinde bütün tedbirler alindi. Bu tatil boyunca bütün noktalarda trafik yönünden önem arz eden yerlerde tedbirlerimizi almis durumdayiz. Su anda trafikte, Içisleri Bakanimizin talimati üzerine alarm durumundayiz” dedi.

Kaynak: İHA