Bodrum'a 1 Günde 25 Bin Araç Giris Yapti, 5 Dakikalik Yol 45 Dakikaya Çikti
Kurban Bayramina 5 gün kala Bodrum’a giren araç sayisi 1 günde 25 bine ulasinca 5 dakikalik yol 45 dakikaya çikti. Otel rezervasyonlarinda artis görüldü. Bodrum’a gelen yerli ve yabanci turistlerle birlikte bayramda nüfusun 1 milyonu bulabilecegi belirtilirken, trafik ise bayrama 5 gün kala kilitlendi.

Okullarin kapanmasi ve Kurban Bayrami tatilinin ayni zamana denk gelmesi Bodrum’da yogunluk olusturmaya basladi.
Bodrum’a gelen yerli ve yabanci turistlerle birlikte 750 bine yaklasan nüfusun Kurban Bayrami’nda 1 milyonu bulacagi ön görülüyor.
1 günde 25 bin araç giris yapti
Bodrum’da trafik durma noktasina gelirken bir günde ilçeye giren araç sayisinin 25 bini buldugu ögrenildi. Trafik polisleri ve jandarma ekipleri bölgelerinde trafigi akici hale getirmeye çalisiyor. Uzun araç kuyruklarinin olustugu ilçede 5 dakikalik yol 45 dakikaya çikti. Bodrum Kaymakamliginin koordinesinde Bodrum Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Jandarma trafik uygulamasini gece gündüz yapmaya basladi.
Bodrum Belediyesi çalisma saatlerini ise 24 saate çikardi. Emniyet güçleri ve jandarma ekiplerince arife gününden itibaren ilçedeki giris çikislarda 24 saat trafik uygulamalari yapilacak.
