Yenimahalle'nin Özel Bireyleri Basarilarinin Onurunu Yasadi

Nefes Engelliler Sosyal Tesisi ögretmenlerinin gösterdikleri özveri ve emekleri isiginda egitim süreçlerini tamamlayan özel bireyler, yeteneklerini ve bilgilerini gelistirerek dönemin sonunda kazanimlarinin taçlandirdi.

Yenimahalle'nin Özel Bireyleri Basarilarinin Onurunu Yasadi
Ankara Yenimahalle Belediyesi Nefes Engelliler Sosyal Tesisi’nde basari belgeleri verildi.

Özel gereksinimli bireylere ve ailelerine nefes olan tesiste dönem sonu basari belgeleri üyelere taktim edildi. Yil boyunca Ahsap, Eglenceli Sanatlar, Küçük ve Büyük Yas Resim,Taki Tasarim, Müzik, El Sanatlari, Nefes Terapisi, Dans ve Özel Çocuk Sinifi atölyelerinde egitim alan üyeler gösterdikleri basarilarin hakli gururunu yasadi.

Sevgi ile asilamayacak engel yok

Özel bireylere ve ailelerine ilgi ve hosgörü ile yaklasilan Yenimahalle Belediyesi, sevgi ile asilamayacak hiçbir engelin olmadigini bir kez daha kanitladi. Açildigi günden bu yana çocuklarinin tesiste egitim almalarini saglayan veliler Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar’a ve tesis çalisanlarina tesekkür ettiler. Çocuklarinin tesise her zaman isteyerek ve severek geldiklerini, Nefes Engelliler Sosyal Tesisinin ailelere ve çocuklarina gerçekten nefes oldugunu ifade eden veliler ve üyeler basari belgelerini almanin mutlulugu ile yil sonu tatiline basladi.

Kaynak: İHA