Manisa Valisi Karadeniz Açiklamasi 'Yanginin Diger Fabrikalara Siçramamasi Için Çalisiyoruz'

Manisa’daki geri dönüsüm fabrikasinda çikan yangini yerinde inceleyen Manisa Valisi Yasar Karadeniz, ekiplerin yangini kontrol altina almaya ve diger fabrikalara siçramasini engellemeye çalistiklarini söyledi.

Manisa Valisi Karadeniz Açiklamasi 'Yanginin Diger Fabrikalara Siçramamasi Için Çalisiyoruz'


Manisa’nin Yunusemre ilçesindeki Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Tekeli Geri Dönüsüm Fabrikasi’nda çikan yangin yaklasik 2 saattir devam ederken çok sayida ekip yangini kontrol altina almaya çalisiyor. Yangindaki çalismalari incelemek ve bilgi almak için olay yerine gelen Manisa Valisi Yasar Karadeniz, "Yangina önce 21 itfaiye araci ile müdahale edildi, ardindan yanginin tüm fabrikayi kaplamasi üzerine Izmir’den de takviye istendi. Suanda 37 itfaiye araci, 10 tanker ve 3 helikopter ile yangina müdahale ediliyor. Agirligimiz baska bir fabrikaya siçramamasi için çalisiyoruz. Yangini kontrol altina alip söndürmeyi temenni ediyoruz. 5 is makinesi getirildi.

Bunlar baska giris kanallari açarak fabrikaya itfaiye araçlarinin farkli kollardan müdahale etmesini saglayacaklar. Herhangi bir can kaybi veya yaralanma yok. Aldigimiz bilgiye göre içeride çalisan yok. Havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yanginin çikis nedeniyle ilgili henüz bilgi yok, sorusturma sonucu ortaya çikacaktir." diye konustu.

Kaynak: İHA